godnatt!

Matte...
Är det något jag hatar så är det fan matte!!
Jag har prov om två veckor.. och jag hajjar.. Iiiiiingenting!
Noll!
Ända sen jag var liten har jag haft det otroligt svårt med just matte,
var sist med att klara ut alla bäcker, gånger tabellen failade jag alltid och folk från andra klassen grattade mig när jag har klarat ut en hel mattebok. Det säger väl allt?

Ja, hursom.. Så har jag ÄCKLIGT mycket matte att plugga nu till nästa vecka och måste fixa rätt bok tills dess!
Så Emmy!
Säg hejdå till lugnet och tvserierna och säg HEJ till Matte, stress och jobbiga ibs veckor! :(



Måndag!

HEJ.
Nu sitter jag här och lyssnar på Snook och rappar med, sådär vardagligt liksom.
Helgen har faktist varit lugn *applåder* jag vet ! jag vet!.. tackar tackar..!
Fredag censurerar vi bort och hoppar genast till lördagen, vaknade på morgonen och sprang in i mammas sovrum där min käre syster låg däckad efter en natt av bajstvättande på pensionärshemmet och väckte henne. Vi la oss och kollade på Törnrosa som jag fick för mig för några dagar sen att ladda ner i Blueray... ?.... Men det var mysigt! jag åt flygande Kaj Kaj och Elina åt en bulle och mjölk.
Sen umgicks vi på dagen.
Sen åkte jag till Åsa på kvällen och umgicks,
alla borde ha sin egna lilla Åsa! Underbart att ha någon man verkligen kan prata om ALLT med. ,).
Sov över där och dagen efter kollade vi på en asdeprimerande film som hette -

Jag och Åsa trodde den handlade om vackra berättelser av folks öden.. MEN NEJ.
Den var FETT deprimerande! Man blev bara arg och irriterad av den!
Slutade den vackert då? undrar ni,
NEJ! det gjorde den inte! svarar jag.
Ah och sen mötte jag upp min käre far, vi åkte iväg och övningskörde då jag äntligen efter två år har fått mitt körkortstillstånd pga en hälsoutredning..
Men det gick asbra!
Jag är bäst! Typ nya Michael Schumacher!
Yee! ;D
Och sen åkte vi hem, lagade mat, kolla handboll och sedan Wallander - Hämnden och sen gick vi och la oss.
Nu sitter jag hemma och chillar. Ska åka på kvällskurs snart!
HEERS!
POSS.


LÄS.!.

Måste bara kommentera detta då jag är så jävla trött på människor som tror att IBS är psykiskt störda människor som stressar för mycket eller har problem på annat håll.
Den kända "Anders" som inte tycks gilla min blogg har kommit med en ny spydig kommentar angående mitt inlägg lite nedanför som heter "My Health".
-
Postat av: Anders
Bara man slipper illamående, så får man väl hoppas att det går över. Om du kunde vara vän med så många som möjligt, så skulle nog besvären avklinga. Det står ju att IBS ofta är psykiskt betingad. Vid sidan om kärlek här på bloggen, så är det också mycket bråk och gnäll. Borde väl vara det som åsamkar dig krämporna.

Jag svarade då såhär -
Jag märker "Anders" att du inte har någon slags jävla kunskap om detta ämne så därför tänker jag meddela lite vettig information som gör att du som är frisk kan sluta tro att alla med IBS är psykiskt störda.
Så-
Det är vanligast att IBS förekommer med folk som stressar mycket då IBS egentligen är en diagnos som dom sätter på oroliga, känsliga och stötande (allergiska) magar.
Om du tänker på när du själv får ett adrenalin anfall, blir stressad eller annat så reagerar 90 % (alltså troligen du) oftast med magen då det är det känsligaste partiet i våra kroppar pga nerverna.
Så dom som tex är allergiska mot mjölk klassas som IBS patienter då dom egentligen bara är allergiska och inte lider av några psykiska problem över huvudtaget (också därför IBS vanligen kan lindras med matvanor). MEN. Sen har vi dom större problemen, så som jag då vill klassa "ibs" problem,
IBS är också ärftligt och man kan få symptom efter en långvarig inflammation inom magpartiet, med andra ord - inga psykiska problem inblandade.
IBS handlar om förstörda nerver och felsignaler till hjärnan, samma anfall som en normal människa får under ett adrenalin anfall eller en stressad situation kan en IBS patient få helt plötsligt utan någon stress inblandad pga signalfelen nervtrådarna skickar till hjärnan.
Och ett IBS anfall är inte att man skiter eller spyr en stund och sen är det över, utan tarmarna svullnar oftast upp, man mår illa, har väldigt ont, måste ta febernedsättande och svider. Pga nerverna runtomkring magen så kommer också ett extremt stort obehag som kan ligga i i veckor, dagar eller timmar beroende på hur svårt man som IBS patient har det.
Och för varje gång man har ett stort IBS anfall, så kan fler nerver skadas, med andra ord finns det otroligt många människor därute som lever i konstant "magsjuka" utan att ha några som helst slags psykiska problem ( som då tex jag ).
Jag fick mitt IBS när jag var 9 pga en inflammation, efter det har Magkatarr och annat hängt med på köpet de senaste två åren då jag blev mycket värre när jag blev opererad av blindtarmen då dom rörde om i hela magen och sabbade alla nerver.
Så du kan hålla käften om mitt privatliv då du inte har någon jävla aning om vad som försegår. Och sluta kommentera denna blogg så jävla negativt. Skaffa ett liv och läs lite mer böcker, fail Anders.


Nu kanske ni tycker att jag verkar väldigt otrevlig mot denna "Anders" men då kan jag meddela er att denna "Anders" tyckte att jag skulle ta nakenbilder på mig själv sittandes på toaletten i tidigare inlägg.
Så... Denna människa är helt klart dum i huvudet.
Men! För er som inte visste så mycket om ibs kanske vet lite mer nu :)

:)

Väntar på Tiffy!
Hade tråkigt så jag sminkade mig... ja e gäj.


My health.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Irritabel_tarm
http://sv.wikipedia.org/wiki/Magkatarr
http://sv.wikipedia.org/wiki/Dyspepsi

Lite av mina besvär.
Funderar på att göra en ytterliga kategori som heter typ "Min hälsa" eller nått.
Kan vara en bra grej för mig själv att skriva kanske.
Dont know..
Ska tänka på saken.

Onda Fen.

Hej.
Idag ska jag tala om denna överkänsliga människa -

Okej.
Törnrosas föräldrar har äntligen fått sin önskan uppfylld, dom har fått en dotter!
Dom ska därför ha en stor fest i deras dotters ära.
Dom bjuder dit folket och dom tre goda feerna som ska ge tre gåvor till detta barn,
Skönhet, sång och.... BAM!
Här kommer onda fen in! släcker alla lampor, träder fram igenom grön eld och börjar härja.
"Såååå... en sån glänsande församling ers höget! jag känner mig frånstöt som inte blivit inbjuden.."
mamman till Törnrosa träder fram och säger -Ni är ej förnärmad ers exelens?
onda fen ba "Men neeeejjjj ers majestääät... och för att bevisa just deeet så ska även jag, skänka en gåva till barnet".
Sen då börjar det hela, hon säger att på Törnrosas 16de födelsedag så ska hon sticka sig på en spinnrock och dö.......... CHILL!
Asså, kom igen!
Dagen efter så flyr (självklart) Törnrosa och de tre goda feerna.
Och ist för att kanske få en tankeställare då ba "Oj, jag kanske gick lite väl långt."
Så spenderar hon ist 16 år av att leta rätt på ungen med baktanken att faktist genomföra sitt hot.
Så när hon väl hittar Törnrosa och ser till att hon sticker sig på den här jävla spinnrocken, så ska hon också fängsla Prins Philip som då skulle gift sig med Törnrosa och låter honom svälta och ruttna i en gammal vidrig jävla fängelsehåla.
OCH ALLT FÖR ATT HON INTE FICK GÅ PÅ EN JÄVLA FEST!
Alltså! Kom igen liksom! är det bara jag eller?

Sean Lennon och New Radicals.

Tycker ni borde offra lite tid åt att lyssna på Sean Lennon's album Friendly Fire.
Riktigt nice album.
Dock är det ju från 2007 så de flesta av er har säkert redan lyssnat sönder det.
Men jag kan aldrig riktigt tröttna på det.
Det är som New Radicals album - Mabye You've Been Brainwashed Too,
kommer aldrig någonsin tröttna på det, vet att jag inte kommer ångra det jag säger nu med tanke på att jag knarkat det sen jag var 8 år gammal.
Enjoy!

Måndag.


Hai!


Jag kan ju som sagt inte ha långa naglar pga att jag spelar instrument,
så jag får göra det jag kan med det lilla jag har.
Kewl.

Känns inte min blogg helt plötsligt väldigt tjejig? ursch. Vi drar in lite skit så det jämnar ut sig -

Hahaha! själv tycker jag detta är oerhört underhållande!
Hahaha... funny.

festen, gamla stan.

Jaha. Hej. Söndag. Mysigt.
Vad ska jag skriva om idag egentligen?
"DIN HELG EMMY! DIN HEEELG!:I" skriker ni,
okej då, säger jag och går mot mitt rum. Tar på mig en mysig morgonrock, häller upp en kopp varm choklad och tänder några ljus. Så, nu är jag "in the mood" för att berätta om min helg.
Finns inte så mycket att berätta egentligen så jag försöker få det lilla som hände att låta lika exvalterande som dagen då Kennedy sköts.

Emmy Af Vackerhet vaknar, hon kollar på klockan, klockan är 11! på tok för sent..
Hon går upp och börjar göra frukost,
hon tränar, städar, badar och börjar göra sig i ordning för kvällen.
Så ringer hon! Den vackra prinsessan Tiffany Af Skönhet!
De talar om kvällen och hur de ska gå till väga för att kunna hinna med middagen med Fredrik Af Klättercentrum med hans två kompanjoner Joakim och Johan.
De talas vid i cirka 20 min sen lägger de på. Emmy Af Vackerhet sätter på sig festkläderna, fixar håret och klär sig varmt för den långa promenaden mot Bussen.
Efter ca 45 minuter av resande kommunalt går hon av vid St Eriksplan och får världens sämsta vägbeskrivning i telefon av Tiffany Af Skönhet och Fredrik Af Klättercentrum, Hon går fel, sen rätt. Hon går in på restaurangen och hälsar på de vackra varelserna som sitter och äter sin köpta mat.
Efter en stunds pratande och textande med Joakim Af Hässelby, tackar Tiffany Af Skönhet och Emmy Af Vackerhet  för sig och går ut för att möta upp Joakim Af Hässelby på krogen "Festen" i Gamla Stan, tidigare kallat "Huset" (Huset var bye the way ett mycket bättre namn era jävla mongon). Tiffany Af Skönhet och Emmy Af Vackerhet hinner dit först. De köper dricka, dansar, dricker, dansar, dricker, dans... osv.
De slår sig ned efter en stund och pustar ut vid en hörnsoffa.
Efter en stund kommer tre utvecklingsstörda killar (överdriver inte, dom var på riktigt utvecklingsstörda) och börjar tala med dom. Helt plötsligt från ingenstans börjar glas flyga, folk skriker och gömmer sig.
Det var bråk, det tog bara några sekunder innan faran var över. Samtidigt som Emmy Af Vackerhet frågar om Tiffany Af Skönhet är okej så kommer det fram flertal vakter och drar in två av de utvecklingsstörda killarna i ett litet rum. Men dom var ju oskyldiga?.. Deras tjocka kompis satt och messade, han berättade att de hade blivit utslängda helt utan anledning.
Men Så dök de upp igen. Glada och oskadda.
Tiffany Af Skönhet och Emmy Af Vackerhet går därifrån, helt plötsligt håller någon hårt om Emmys axlar, hon försöker vända sig om men handtaget är hårt. När hon väl får bort dem möts hon av en välbekant blick, Ioannis Af Gitarrskicklighet och Joakim Af... Af.... Af :) (jag vet, tre Joakim på en kväll tänker ni! och ja! så var det!)
De talas vid och Ioannis Af Gitarrskicklighet skäller ut Emmy Af Vackerhet för en kass vägbeskrivning, men Emmy Af Vackerhet håller fast i att hon gav en alldeles förträflig vägbeskrivning och om de hamnade fel så var det icket över hennes lokalisering och vetandes av vägar och gränder.
Efter bara någon låt av fistpumpingdansande på dansgolvet så får Emmy ett sms av Joakim Af Hässelby som lyder "Jag är inne, dansar ni? :)", hon hann knappt svara innan de möttes. Alla hälsade och Joakim Af Hässelby hade med sig två bekanta som Emmy Af Vackerhet inte minns namnen på... Menmen!
Ja sen festade de en liiten stund. Sen åkte Tiffany Af skönhet och Emmy Af Vackerhet hem.
Och där slutar berättelsen...
Eller egentligen inte men jag orkar fan inte skriva nått mer, det hände mer saker på krogen också, tappade mina garderobslappar, kolliderade in i en snubbe osv. Men det talar vi icket om!
Nu lägger jag ist in bilder från kvällen så att ni kan vila era ögon på något vackert ist -

Joakim (Fredrik Af Klättercentrums kompanjon) och Fredrik Af Klättercentrum, mätta och belåtna.

Tiffany Af skönhet och Emmy Av Vackerhet posar porrigt mot kameran.

Tiffany Af Skönhet <3

Tiffany Af Skönhet och Emmy Af Vackerhet dansar loss.

Emmy Af Vackerhet posar sin bästa pose.. typ.

Emmy Af Vackerhet har helt plötsligt odlat en J.Lo rumpa som hon putar ut med Tiffany Af Skönhet vid sin sida.

Ja. Det finns fler bilder på FB om ni vill se mer. Som ni märker är det typ bara bilder på mig och Tiffy,
det är pga att dom andra kom så sent, och då hade Emmy helt glömt bort att hon hade en kamera med sig!
HEHE. Ja lördagen efter var inte den mysigaste, hade världens jävla IBS anfall som höll i sig obekvämt länge, så det blev självömkan och sängliggandes framför tvn.
Sen vaknade jag idag trött och seg, såhär såg jag ut -
inte lika... snygg.. eh.

Jaja. Så, var nöjda nu era..... paprikor. Käften! det var det bästa jag kom på.
HA DET!

Godmorgon.


http://www.youtube.com/watch?v=HDIBusnqAGU


Utekväll

Just nu är jag så jävla seg, men det ändras väl med tiden, ikväll kommer jag väl vara ashyper. En timme kvar bara! snälla klocka, gå fort!

Hahah!


Hahahaha!


^^


Fick 10 rosor, titta så viktig jag är för någon!
Haha nej men ärligt, världens finaste! Tack gubben <3


Sill.

Vet ni vad jag inte gillar?
Sill. Titta bara så fula dom är -

efter "Sill (Cilpea Harengus)" borde det egentligen stå "också kallad; HURR DERR DERP".
Men det gör det inte, för personen som döpte denna fisk var antagligen lika ful som detta missfoster och försökte därför döpa den till något fint så att gravstenen åtminstonde ger lite mer värdighet ist för "här vilar HURR DERR DERP".
När jag sökte på denna fisk så dök också denna bild upp -
VAFAN har det här med SILL att göra?
Äsch skitsamma, nu går jag lite ur ämnet här känner jag..
Aja, jag backar! ZRZRZRZRZRZRZRRZRZZZZRRR
HEJ!
Vet ni vad JAG inte gillar? Sill!
Tillagat ser det ut som spya och lukten kan endast beskrivas med detta uttryck-

Det är inte kul att kolla på sill, det är inte kul att prata om sill, det är inte kul att klä ut sig som sill, det är inte kul att försöka prata med en sill och det är definitivt inte kul att äta sill.
Jag kan lika gärna fånga några larver, pressa dom med potatispressen och säga "Jag vet att det inte luktar gott! ser gott ut! eller verkar nyttigt! Men det skadar ju inte att prova eller hur?".
Ni dricker det och inser snabbt vilket stort jävla misstag det var från början att ens tänka tanken på att låta något så fruktansvärt ens komma i närheten av en av era viktigaste kroppsdelar som finns, tungan! Så om ni är lesbiska! ät inte sill.
Jag minns när jag var liten, och vi hade släktfest hemma hos oss i Bålsta.
Det var sommar, sol och riktigt trevliga människor som kom över.
Men så hände det,
Detta folk, detta folk som jag en gång sett upp till öppnar what seems to be a burk of bajs och ut kommer den förskräckliga lukten, mina syskon och jag springer från rum till rum tills vi hamnar längst in i huset på övervåningen, men lukten smyger sig obekvämt in där också. Så vi håller andan och springer ut.
Och där slutade den MYSIGA släktfesten. Utomhus.
Vi satt där tills vi frös, bara för att folket i huset hade fått för sig att äta bajs.
Efter den dagen såg/ser jag ut såhär varje gång sill erbjuds mig -



..


*sjunger med*

http://www.youtube.com/watch?v=K9ALaS8lHGM&feature=related


(äre bara jag eller har blogg.se hindrat bloggare från att kunna "bädda" in youtubelänkar här?
Om nu detta är läget,
så fuck you era äckliga sillhoror, ge oss tillbaka vår yttrandefrihet! )


Black Swan.

Jaha, då har jag sett den.
Black Swan -


När jag såg Trailern första gången för den så tänkte jag "AWESOME! MÅSTE SE DEN!" och nej, inte pga den lesbiska scenen mellan Natalie Portman och Mina Kunis, utan pga att den på riktigt verkade bra, hade höga förväntningar på manuset osv. Sätter på den och börjar kolla. Det tar inte lång tid innan jag börja fråga frågor som "Alltså, är det här en porrfilm eller? Wth!?" "Va... v.. varför?" osv.. Manuset sög, filmen var vidrig och jag rös fan över hur obekväm den var. Började sakta men säkert fundera över om jag skulle stänga av den. Men jag led mig igenom skiten...

skulle jag vilja se den även om jag var sjuk?........ nej.
Aldrig, fyfan.
Annars då? jag har precis ätit Ananas och kollat på brännskadade offer.
Det var kul.

B.L.

"Ett oskönt jävla fläskfetto!"
Hahaha älskar Björns ordval! :D

.


Jag nu. Fett obekväm jag är, om jag hade träffat på mig själv i en mörk gränd så hade jag sprungit därifrån ganska fort. Amen.
Jag hade tänkt lägga upp ett youtubeklipp här på en skön låt men tydligen så går inte det,
varför vet jag inte, youtube gillar väl inte mig heller. Men det var iallafall
Familjen - Det var jag.
Sök på Youtube eller Spotify och lyssna, fett skön.
Om ni vill höra en skön soullåt så ska ni spotyfi'a Jill Scott - Golden.
Den e också asskön.

Titta! nu blev det tom två musiktips!
Nu är ni allt mätta va?!
Era tjockisar!


WHOla!

Postat av: Jenlen
Du uppdaterar aldrig längre, riktigt tråkigt tycker jag med tanke på att du gör så härliga inlägg. Ditt tankesätt, när du avreagerar dig. allmänt om dina dagar, låtar du gillar - det är ju det vi vill kunna läsa! Hoppas att du fortsätter med ännu mer bloggande inom en snar framtid för jag kommer fortsätta att kika in.


Wow, shit. Jag trodde inte ens det var någon som gick in på min blogg!
Men ehm, vad kul!
Så länge detta inte är M.O som skriver och låtsas vara en annan pga ett visst kontrollbehov så är ju det väldigt kul att någon ens går in här. Tack så mycket, uppskattas!
Men okej! Håller med dig, ska skriva lite oftare.
Vet inte varför jag bara har slutat, bara blev så.
SÅ. Vad har hänt på senaste tiden för den underbaraste, coolaste, snyggaste tjejen i hela världen?
Jag har ingen aning för jag har inte hennes mobilnr, men jag kan länka en paparazzibild på henne -
http://1.bp.blogspot.com/_b3_7_kgd8h4/Rng7dQmJIKI/AAAAAAAAC6s/LKFuSwdtVG0/s320/sngie%2B%28WinCE%29.jpg.
Varsegoda, medans ni onanerar och runkar så kan jag fortsätta prata, för det distraherar inte mig någonting alls....... eller?
Jag har vart med massa kompisar, festat, målat, spelat in musik osv.
Min nya mobil som jag fick i julklapp blev snodd när jag var ute och festade, precis när denna bild togs -
Det var ju kul. Jättekul. Så inte värt.
Jag orkade inte bry mig då jag typ konstant har otur, så jag fortsatte festa och hade det kul tills jag kom hem och somnade på morgonen.

Idag har jag vart på Södra Latin och babblat med en studievägledare, vill veta att jag gör rätt val i min framtida karriär som Stockholms mest häftigaste tjej.
HEHE.
Asså, vadfan vet inte riktigt vad jag skriva,
Här är en bild på en groda-


Detta är dessvärre allt jag har att erbjuda för idag/kväll.
Men jag kommer skriva igen inom kort.
HÄJDÄJ!



.

Det här, efter att ha sovit på saken och vaknat med världens största klump i halsen, är nog en bra grej.
Har pratat med världens bästa Tania, hon gav riktigt smarta råd och tankar.
Nu får vi se om det här är seriöst.
Ska rycka upp mig inom kort och pussla ihop alla pusselbitar som just nu ligger gömda och spridda omkring mig.
Det fixar sig.
Nu börjar det.

<3

Mi and mi darlin på nyår <3 <3


RSS 2.0