.

Jag har ännu icket förklarat min ilska för betaltoaletter.
Så funderar på att skriva ett litet sött inlägg här om dom.
Först, vill jag lägga upp några bilder som får er in "the mood" för det här inlägget:


Ja jag valde två assöta bilder för använder jag för grova så kommer jag få polisanmälningar typ, det är så det funkar här i Sverige. Eller var det USA?
Iallafall.
Jag förstår att man betalar p.g.a. att det är några stackare någonstans som får krypa fram igenom stuprören och tvätta bort allt äckel som folk får för sig att lämna kvar på offentliga toaletter (jag talar först och främst till er män, för ni är då fan en obekvämt ohygienisk apart) med gråten i halsen. Jag fattar, okej! MEN-
Om man nu öppnar ett Café, en Restaurang, Ett horhus eller vadfan det nu är folk väljer att investera pengar i så borde fan alla få skriva på ett avtal där det står "Käre företagare, som jag förstått vill ni öppna en *******kuk*****ang. Men ni skall veta att kräva betalt av en kund för att uträtta sina personliga behov är som att kräva skatt ifrån ett fattigt barn med cancer. Det är ohyggligt otrevligt och jag ber er därför läsa paragraf 1.4 i våran svenska lagstiftningsbok (SVAR JA! jag tycker det borde bli olagligt!!!) och skriva under här här och här annars så får ni inte lov att öppna eran *******kuk*****ang.
Jag förstår verkligen mig inte på folk, alltså. Okej, vänta, hold on!
Så vi ska straffas genom att betala för att få göra våra naturliga behov? Alltså, hur nice är det att komma in på ett cafe, helt knallröd i ansiktet och svettig i pannan efter att försökt att hålla in bajset i 40 minuter på tåget, gå fram till kassan och fråga "f...f...får...får jag låna.. toaletten?" och få svaret -Ja absolut!.. BARAA DU BETALAR 10 SPENN! -men.. men jag har inte 10 kr på mig. -SYND! ha en trevlig dag!
Alltså FUCK you. FUCK. FUCK. FUCK YOU!.
Folk som lider av tex tarmsjukdomar borde åtminstonde få en bricka där det står vad dom lider av och behöver därför inte betala för att uträtta sina behov som dom av fysiska skäl inte kan hålla inne, men NEJDÅ! inte ens DOM får gå och skita in peace, eller vad man nu säger.
Jag tycker det är girigt att ta betalt för att folk behöver gå på toa, jag tycker det är fult, äckligt och vidrigt. Dom människorna som bestämmer dessa regler, borde fan få laxermedel i kaffet en morgon och sen endast utsättas för ställen där dom kräver att man ska betala för att gå på toa, utan plånbok!

Man ser liksom inte ut såhär när man är skitnödig, man tar det inte lugnt och man sitter inte och suckar och drömmer sig bort. Utan man ser typ ut såhär:


Hur kommer det sig att världen är så omänsklig?
Varför istället inte ge barnen dessa bilder i sina barnböcker:
Så kanske barnen får en lite mer rättvis rent verklighetsmässig bild på hur välrden ser ut!
YOUR WELCOME!!



Haha

Alltså, skräcken händer varje gång jag ska försöka logga in på den här jävla bloggen. Skräcken över att jag inte kommer ihåg mitt lösenord eller användarnamn för att jag är här så jävla lite.
Den skräcken är kul.
Jaha, era bögar och fittor. Hur äre med er? :)
Själv sitter man just nu i Huvudsta i en skön lägenhet och dricker kaffe. Kaffe tänker ni, är inte det typ, äckligt? Nej nej nej mina vänner, inte med en liter socker och mjölk i! kdjsdöf. hkasdkf.k.
Men! vad är det här bredvid mig? är det? är det massa papper om skit jag ska kunna till på tisdag. Ja det är det, papprerna välkomnar mig med ett slags hånflin som bara jag kan uppfatta och ingen annan, ni vet, som i den där filmen sjättesinnet "i see dead people"..-Oooooook? honey, you need to sleep and eat some pills.
Jobbet kräver en del energi av mig just nu också, typ 0000,0001 % om man ska vara sån. Jag jobbar inte lika mycket nu som förr, kan bero på allt jävla plugg. Har ni hört eller? ja e grym. Coolt.
Betaltoaletter var det ja, jävla giriga horungar som kräver pengar för att en människa ska behöva tömma sin tarm på avfall. Fyfan vad fult, lågt, och girigt.
Jag kanske pratar om det mer sen, för just nu orkar jag inte.
Hoppas ni hare bra!... eller vad nu en normal människa skulle säga.
PUSS!

Här har ni en skön bild på mig som André tog i sommras i Füssen,
Jag är påväg upp till mitt gemak.
PUSS igen. För att jag är så givmild.

RSS 2.0