V.M.


För jag kan inte säga nej, det går inte när du rör vid mig..

hej

Jaha era jävla fittjävlar ( talar med väggarna, inte er, ta ej illa upp ).
Nu är jag här igen, i mitt jävla rum, som jag älskar så jävla mycket (inte sarkastiskt faktist utan helt seriöst sjukt nog). Har kommit hem från Helena i jakobsberg. "Jakobsberg" tänker ni, mm , ja, jakobsberg. Dit jag ska flytta om två månader. Sjukt va? läskigt värre. Tom jag blir rädd.
Egentligen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer här just nu så jag länkar er en rolig länk ist -
http://www.youtube.com/watch?v=Q-uf9dO3a9k&feature=player_embedded .
"Tack" säger ni, ja förfihelvete, era jävla.. jävla va! ni ska allt vara glada hur givmild jag är här på min blogg när jag väl får för mig att skriva något. Yeah, okej, hell yeah hejdå.
Pussssssinte.

Over.


Jag är så jävla snygg. Särskilt med mina nya naglar. Over.


Tisdaaag.

Ja, idag är jag hemma från jobbet då jag haft dryga IBS problem. Finns inte så mycket att göra åt den saken så jag försöker underhålla mig med det jag kan. Sitter och surfar runt på diverse sidor, allt från skönhetsbloggar till en sida där man kan se hela "A Siberian Film" jag stängde dock av ganska fort då jag blev illamående av alla äckliga scener. Fick tipset från en bloggerska som skrev "inget för de känsliga." tror ni inte sånt triggar min nyfikenhet eller?
Dock ångrar jag det nu. Fyfan alltså. Ursch.
Jaja.
Så vadfan ska man skriva om då..
Jaa.
Japaner är ju alltid roliga att tala om, http://www.youtube.com/watch?v=gB4XA4Nefaw&feature=related, skrattade högt åt det där klippet tex. Särskilt när hon luktar efteråt på fingrarna. Jag ska dock inte säga så mycket.. jag skulle väl fan agerat likadant.. dock hade jag inte luktat på fingrarna!!....... eller?
och den här också, den är fan bättre - http://www.youtube.com/watch?v=UqXpFqEnsZM&feature=related . Haha!
Ja. Så. Just nu sitter jag och väntar på en rörmokare. Han är fet och trevlig och har många barn. Han ska fixa morsans kran.
Idag ska jag fan underhålla mig med att skriva lite på den här blogget. För när annars fan gör jag det liksom?
haha.
Okej jaja, här får ni en bild på en väldigt weird looking cat -

RSS 2.0